Solid Ground Hulpverlening

Solid Ground (vaste grond) is een praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Solid Ground (vaste grond) is een praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie. Ik werk vanuit het hier en nu: praktisch, transparant en persoonlijk. Ik help je graag weer stevig op je fundament te gaan staan. 

Verstoorde balans

Een verstoorde balans in gezins-, privé- of werksituatie.

Retraite / Therapie in Frankrijk

Soms is echt even uit je omgeving weg zijn en helemaal tot rust komen, precies wat je nodig hebt! Alleen, of met je partner, of misschien tijd met één van je kinderen. Dit bieden mijn man en ik in een hele fijne rustige omgeving in de Lot et Garonne. Goed klimaat, veel groen en ruimte om je heen en ruimte voor gesprekken.

Burn-out

Graag help ik je weer je leven in balans te krijgen.
In de maatschappij waarin we nu leven is burn-out een groot probleem aan het worden. Volwassenen maar ook jongeren…

Hanteren

Bij rouw en verlies, depressie, HSP, trauma, burn-out, eetstoornissen, omgaan met grote veranderingen en chronische ziekte.

Training

Trainingen over zorgvuldige communicatie en persoonlijk groei aan groepen, opleidingen en bedrijven.

Therapie


Therapie voor dansers, sporters, en docenten. Maar ook speciale therapie voor jongeren.

Tarieven en vergoeding

De gesprekken duren in principe 1 uur (60 minuten). Gesprekken die meer tijd innemen worden naar rato berekend. Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2024.

Intake en therapie sessie

een intake gesprek en de therapie sessie per 60 minuten kost per €89 (btw vrij)

Relatietherapie

Bij relatietherapie wordt in tegenstelling tot individuele therapie meestal niet door verzekeringen vergoed. Er komt er bij deze therapie 21% btw bij.

Therapie en training

Therapie voor dansers, (top)sporters, docenten, jongeren en trainingen voor bedrijven op locatie. Vergoeding op aanvraag.

Reviews

Ons samengestelde gezin kon wel wat hulp gebruiken, de communicatie verliep verre van prettig tussen de tieners onderling en met ons als stel. Samen een weg vinden lukte niet dus schakelde we hulp in. Annemieke heeft ons allen omarmd en we merkte dat de tieners gelijk met haar klikte. Ze spreekt de taal van hen en ook met haar humor wist ze een modus te vinden waarin we elkaar wel konden vinden. De gesprekken hebben heel wat stof doen opwaaien in ons gezin maar we zijn er als partners en als gezin heel wat sterker uitgekomen!

Samengesteld gezin

Ik kwam bij Annemieke terecht, doordat ik al een tijd met veel onzekerheden en twijfels liep waar ik zelf niet uit kwam. Ik zag er toch wel tegenop om te gaan ‘praten’  met een psycholoog. Maar toen ik bij Annemieke kwam was dat meteen weg. Haar openheid, inleefvermogen, directheid, warmte en de huiselijke sfeer maakten dat ik me op mijn gemak voelde. Ik durfde te praten en Annemieke luisterde. Ze geeft op een hele prettige manier tips en adviezen waar je echt wat mee kunt. Het fijne vond ik dat ze vaak voorbeelden gaf uit haar eigen leven. Haar inleefvermogen is heel groot.  Annemieke heeft -zoals ze het zelf zei-, waardevolle adviezen in mijn rugtas gedaan, zodat ik zelf verder de toekomst in kan gaan, vol vertrouwen.

Vrouw, begin 20

 Ik kwam bij Annemieke terecht omdat ik chronisch ziek ben. Haar medische achtergrond bleek in de gesprekken erg waardevol. Naast dat ze me heeft geholpen hoe met mijn ziekte omgegaan, kreeg ik ook waardevolle medische adviezen mee die me echt hebben geholpen. Ook mijn partner is meegeweest en de gesprekken samen hebben onze relatie versterkt

vrouw 44 jaar

Ik heb de gesprekken als heel erg fijn ervaren. Ik voelde mij erg begrepen. Ook vertelde ze mij dingen die erg verhelderend waren en mij goed hielpen in het mezelf oppakken. Ben super blij dat ik met mijn hulpvraag aan de slag ben gegaan en ben er sterk uitgekomen

vrouw begin 20

Annemieke gaf me gelijk een welkom gevoel. Ze is lekker duidelijk en tegelijk betrokken en zorgzaam. Naast praten was er volop ruimte voor praktische handvaten, wat mij enorm hielp. Net als ik is zijn visueel ingesteld en dus haar manier van dingen verduidelijken gaf mij direct inzicht in wat ik deed of juist niet deed. Blij dat ik de stap gezet heb, was met een paar gesprekken weer op de rit

vrouw, 23 jaar

Over mij

Dansen is een geweldige manier om emoties te uiten en een verhaal te vertellen.

Mijn naam is Annemieke Bais-Langhenkel (1972), getrouwd met mijn jeugdliefde en moeder van een dochter en een zoon van volwassen leeftijd. Naast genieten van het moederschap heb ik 33 jaar lang lesgegeven in mijn Dansstudio. Daardoor heb ik langdurig met jonge mensen op getrokken. Ik ben voor veel leerlingen een vertrouwenspersoon geweest….lees verder

Solid Ground Hulpverlening

Praktijk locatie

Voor meer informatie over de praktijk locatie en contact, klik op de knop hier onder.